Copy
Tips voor festivals en evenementen   |  Klik hier voor de online versie.
Festivalseizoen nog niet ten einde
Het festival seizoen is nog lang niet klaar in Zeeland. Heb jij het Zeeland Nazomerfestival (27 aug t/m 7 sept) en Film by the Sea (13 t/m 22 sept) al in je agenda staan? Of het festival van Zeeuwsch-Vlaanderen (31 aug en 27 sept t/m18 okt). Zoveel te doen. Je kan gerust een (paar) nachtje(s) bluuven slapen, eej!
GesponsordNieuw
Wandelspektakel langs bakens van licht en vuur in Renesse
Op 14 september wordt de natuur omgetoverd tot een sprookje tijdens Fjoertoer Renesse, een unieke wandeltocht tussen objecten van licht en vuur. Wandel door het donker over het strand, door de bossen en de duinen. Laat je onderweg verrassen door bijzondere kunstwerken en vormen. Geniet van dit uitje met het gezin, vrienden of collega’s. Kies voor de wandelroute van 9 km of 16km. Inschrijven voor dit wandelspektakel kan tot 10 september. Er is slechts plek voor 3500 lopers. De kaartverkoop gaat hard dus wees er snel bij!
Zeeland viert 75 jaar vrijheid
Wist jij dat de Slag om de Schelde 85 dagen lang duurde en een grote betekenis was voor de bevrijding van Nederland? Op de kades van Terneuzen en op het water van de Westerschelde vinden verschillende activiteiten plaats om stil te staan bij de bevrijding.
Oosterscheldeweek
Wil jij alles weten over de Oosterschelde? De Oosterscheldeweek (06 sep t/m 13 sep) staat bol vol activiteiten op en rond dit bijzondere gebied.
Stedentrip: Ontdek Goes
Blogger Marleen van de blog Bijzonder Plekje maakte onder begeleiding van een gids een stadswandeling langs de mooiste plekjes in Goes. 
 
Recept: mosselen in look
Houd jij van mosselen? Tijdens het mosselseizoen kun je ze overal in Zeeland eten. Maar met dit recept kun je ze ook heel gemakkelijk zelf klaarmaken.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png