Copy
Bekijk tips voor activiteiten op anderhalve meter afstand van elkaar |  Klik hier voor de online versie.
Lieve Zeelandfan,
Stap voor stap gaat ook Zeeland weer open. We kunnen weer wat gaan bewegen. En ondernemen. Voorzichtig maken we weer plannen. Voor nu of later. Om te genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Buiten in de frisse lucht, op het land en op het water. Van Schouwen-Duiveland tot Zeeuws-Vlaanderen, van Walcheren tot Tholen. Of je nu in Zeeland woont of in Zeeland te gast bent. Geef elkaar de ruimte.
De mooiste wandelroutes
Tijdens een wandeling door Zeeland kom je tot rust. Wij hebben de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet. Plan een rustig moment in om buiten een luchtje te scheppen.
 
Een fietstocht door Zeeland
Buitendijks fietsen. Door het Zeeuwse landschap. In de wind of uit de wind. Een fietstocht door Zeeland brengt je op bijzondere plekken. Ontdek de mooiste fietsroutes en ga erop uit tijdens een rustig moment.
Zeeland brochure
Zeeland is geen moment hetzelfde. Het is een land vol contrasten. Een land dat letterlijk in zee ligt. Van unieke natuur tot aan de Zeeuwse cultuur. Maar ook een rijke voorraadkast als het om eten gaat. Laat je inspireren door de verschillende kanten van Zeeland om bij weg te dromen.
Zeeuwse cadeaupakketten
Geniet thuis van een pakket vol Zeeuwse verrassingen. Met onder andere Zeeuwse babbelaars. Of de Zeeuwse knoop. Om het Zeeland gevoel toch nog een beetje te krijgen in deze bijzondere tijd. Leuk voor jezelf. Of voor een ander.
Overnachten in Zeeland
Er kan weer voorzichtig gekeken worden voor een vakantie of lang weekend. In een historische omgeving, op het water of bij het bos. Iedere plek in Zeeland heeft zijn eigen charme en de mogelijkheden zijn eindeloos.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png