Copy
Opladen aan de eindeloze kust, in de natuur, in weer en wind.  |  Klik hier voor de online versie.
Duik het Zeeuwse najaar in
Zeeland loopt over van de natuur. Bijna letterlijk: de grootste natuurgebieden zijn ontstaan na overstromingen. Maar er zijn ook uitgestrekte bossen, karakteristieke polderlandschappen, de hoogste duinen en meer. Er is altijd iets te ontdekken en te beleven. Ga eropuit en duik het Zeeuwse najaar in.
Gesponsord
Dam-X Brouwersdam
Altijd al willen leren windsurfen, zeilen of suppen? Van 9 t/m 13 oktober vindt hét watersport evenement DAM-X op de Brouwersdam plaats waar gevaren wordt voor het EK Freestyle windsurfen. Doe mee met de clinics en maak kennis met watersporten als windsurfen, zeilen, SUP'en en bodysliden van de waterjump. Iedere beginnende, gevorderde of professionele windsurfer kan meedoen met de speciale clinics. Loop mee tijdens Run by Night op vrijdagavond: een vijf kilometer hardloopwedstrijd over een verlicht parcours langs het Grevelingenmeer
Gesponsord
Grandcafé. Hotel. Restaurant.
Ontvlucht de dagelijkse drukte bij Hotel Grandcafé Restaurant Anno Nu in Oostkapelle. Deze familiebadplaats grenst aan natuurgebieden Oranjezon en De Manteling. Begin de dag goed met een uitgebreid ontbijt, en trek er daarna op uit in de natuur. Na een wandeling in de aangename buitenlucht schuif je ‘s avonds aan voor een heerlijke maaltijd in het restaurant van het hotel. Maak gebruik van het hotelarrangement. Drie overnachtingen inclusief ontbijtbuffet, één drie-gangen diner op aankomstdag en een dag fietshuur.
Gesponsord
Uw locatie direct aan zee
 
Uitwaaien aan de Zeeuwse kust? Ga er dit najaar lekker tussenuit. Adem de Zeeuwse zeelucht in en maak je hoofd leeg. Gelegen in de duinen maakt hotel Zonneduin een rustgevende vakantiebestemming.
 
Sportevenementen in Zeeland
Het strand, de duinen en het bos, maar ook dijken en dammen. Ze vormen het decor voor verschillende Zeeuwse sportevenementen. Er is voor iedere sportliefhebber wat wils. Heb jij bijvoorbeeld Kustmarathon Zeeland al op je bucketlist staan?
Oesterseizoen geopend
Er zijn weer volop oesters verkrijgbaar. In Zeeland zelfs zoveel, dat er altijd wel een oester ergens bij je in de buurt geopend wordt. Daar kunnen wij wel aan wennen! 
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png