Copy
Tips voor een bezoek aan West-Zeeuws-Vlaanderen  |  Klik hier voor de online versie.
Gesponsord
Lieve Zeelandfan,
Soms wil je er gewoon even tussenuit. Even op adem komen. Een toffe streek ontdekken, leuke dingen doen, lekker eten en goed slapen. Te voet, met de fiets, of te paard. Met een zeventien kilometer lange kustlijn en rijk achterland heeft West-Zeeuws-Vlaanderen alles wat je zoekt. De duinen, brede stranden, polders en kreken nodigen je uit om van de natuur te genieten. De rijke historie vind je terug in een rijk cultuuraanbod, waarin je de talloze sporen uit het verleden tegenkomt. 

Wist je dat Zeeuws-Vlaanderen lange tijd bij Vlaanderen hoorde? Dat voel je, dat proef je. De zuidelijke Vlaamse wind zorgt voor gemoedelijkheid en een bourgondische sfeer. Hier komt het beste van twee werelden samen.
Gesponsord
Charmant en uniek
Maritiem Breskens, schilderachtig Groede, eenhoornstad Oostburg of bourgondisch Sluis. En wat denk je van Aardenburg, de oudste stad van Zeeland, of de Heilzame Zeebadplaats Cadzand? En zo zijn er nog meer plaatsen te ontdekken in West-Zeeuws-Vlaanderen, met elk hun eigen charme en unieke karakter.
Gesponsord
Bourgondisch genieten
Koopstad Sluis biedt een combinatie van winkels, restaurants en bezienswaardigheden in een historische vesting. Gemoedelijk, sfeervol én alle dagen open. In Oostburg kun je voor bijna alles terecht. Van zwembad tot theater. En ja, kunt er zelfs een eenhoorn tegenkomen!
Gesponsord
Overnachten in West-Zeeuws-Vlaanderen
Natuurlijk sluit je de dag af in stijl, op prachtige plekken midden in de natuur. Logeren bij de boer, slapen in een romantische B&B of stijlvol overnachten in een viersterrenhotel. Ja, zelfs overnachten op het strand van Groede, Nieuwvliet of Cadzand-Bad is mogelijk. Dichterbij de natuur kom je niet. 
Gesponsord
Welkom & veilig
West-Zeeuws-Vlaanderen en haar ondernemers heten iedereen weer van harte welkom. De streek was zonder jou, onze geliefde gast, niet hetzelfde. De nodige maatregelen zijn getroffen om jou in alle veiligheid weer te laten genieten. Wij zijn er klaar voor. We zien je hier graag.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png