Copy
Ontdek Zeeland met deze anderhalve meter activiteiten |  Klik hier voor de online versie.
Lieve Zeelandfan,
We zien jullie graag weer volop genieten van al het moois dat Zeeland te bieden heeft. Of je nu komt voor een weekend of lange vakantie. Er is ruimte genoeg om onze provincie onbezorgd te beleven. In deze nieuwsbrief geven we je graag tips voor een leuke tijd in Zeeland. Bereid je voor en ga wijs op reis. Reserveer je verblijf en activiteiten vooraf.
Tips voor 1,5 meter activiteiten
Voorzichtig kunnen we weer plannen maken. Voor nu of later. Een rustgevende wandeling door de natuur of een fietstocht door het Zeeuwse landschap kan dan niet ontbreken. Bekijk de tips om te zien en doen in Zeeland op minimaal 1,5 meter afstand. Is het op een bepaalde plek toch wat drukker dan gedacht? In Zeeland is er genoeg ruimte om ergens anders naartoe te gaan.
Concert at Home
Dit jaar geen Concert at sea? Toch wel! Gewoon lekker vanuit huis: Concert at Home. Je favoriete optredens en verhalen van vijftien jaar CAS. Kijk op 25, 26 en 27 juni live mee naar de uitzending via www.concertatsea.nl, op Facebook, op TV bij NPO 3 en NPO Radio 2. Zo krijg je toch nog dat festival gevoel.
Stadswandelingen
Wil je meer weten over de verschillende plekken in Zeeland? Wandel mee met één van de stadswandelingen. Zoals historisch Veere. Of monumentenstad Zierikzee. Op gepaste afstand ontdek je samen met een gids de rijke geschiedenis van de steden. Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken.
Zeeuwse restaurants
Na maandenlang thuisblijven kan het weer: uit eten gaan. Op een aangepaste manier kan je genieten in je favoriete Zeeuwse restaurant of op een zonnig terras. Reserveer wel altijd vooraf en let op de regels ter plaatse. Zoek je nog een leuk restaurant in Zeeland?
Wijzig je profielpagina
Om nog beter de leukste tips in Zeeland met je te kunnen delen, willen we je graag beter leren kennen. Help ons verder en werk je gegevens bij met jouw interesses.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png