Copy
Fijne vakantie allemaal!!!
View this email in your browser

communicatie....

Voor het gemak heb ik ook een app groep gemaakt voor alle ouders en jeugd om last minute informatie over wedstrijden en clinics te delen. Als je toegevoegd wilt worden stuur mij dan een app-je: Olga Appelo 0613687223

Triade jeugd oogst bekers in Klazienaveen!

Alweer een hele mooie wedstrijd op 15 juli in Klazienaveen. De oudste jeugd moest al vroeg van start; om 8 uur! In deze categorie was Aniek weer de rapste bij de meisjes. Voor Lieke was het ook een prachtige wedstrijd op haar nieuwe racefiets!

Bij de 9 en 10 jarigen was het een spannende strijd tot aan het lopen met 3 jongetjes bij elkaar. In de sprint was Pascal net sneller dan Stef waardoor de jongens eerste en tweede werden. Ook prachtig!

Daarna mocht Luca laten zien wat hij kon bij de jongens 7 en 8 jaar. Hij voegde woord bij daad en won met een behoorlijke voorsprong zijn wedstrijd.

De kleinste meisjes verdedigden de Triade eer bij de 5 en 6 jarigen en ook daar werd een felle strijd gestreden. Op de meet was Ize net sneller dan Bregje. Met ook hier weer Triade op plaats 1 en twee mochten we aan het einde van de ochtend maar liefst 6 dikke bekers mee naar Zwolle (en Raalte) nemen!!!
Nog meer foto's
artikel Sportief Zwolle
UITSLAGEN
artikel Swollenaer

3 september - Rutbeek 


Op zondag 3 september starten we weer samen in Rutbeek (Enschede)
 
Nieuws van de NTB:

Geannuleerde NK sprint nu naar Veenendaal en Enschede

Na het uitvallen van het NK sprint en het NK jeugd en junioren van afgelopen weekend, is deze week gezocht naar de mogelijkheid om vervangende evenementen te vinden. Met Veenendaal als locatie voor het NK sprint op zaterdag 26 augustus en de Rutbeek triathlon op zondag 3 september als gastheer van het NK voor jeugd en junioren, is dat gelukt.
 
Dat betekent dat wedstrijden voor jeugd (H/D 12+, 14+ en 16+) nu telt voor het NK!

Kinderen H / D 0+ 10+ (tot gj 2006)    100m zwemmen   6.6 km  fietsen    1 km  lopen
Jeugd H/D 12+14+  (tot gj 2002)    250 m zwemmen    13.2 km fietsen   2,5 km lopen
Sprint Triatlon H/D 16+ (tot gj 1998) 750 m zwemmen   20 km fietsen    5 km lopen
 
 
Inschrijven kan weer via NTB inschrijvingen (http://www.ntbinschrijvingen.nl/):
De Cat 5 triathlon is voor kinderen 0+ en 10+. De Mini en Sprint triathlon zijn nu het NK. De Mini triathlon is oorspronkelijk voor 12+ en 14+. Voor deelname aan het NK mogen hier kinderen van 8+ ook aan deelnemen. Zij worden echter in de uitslag in de Cat 12+ opgenomen!
De jongste jeugd start om 9:30. Uiterlijk tot 30 minuten voor de start kun je je aanmelden voor de wedstrijd. Iets eerder aanwezig lijkt verstandig. 
 
Nadat de je je startnummer en overige benodigdheden hebben opgehaald op de inschrijfmarkt, worden de fiets en de helm gekeurd in de wisselzone. Na afloop kunt je bij inlevering van je startnummer je fiets ophalen uit de wisselzone.

De tijdregistratie zal plaats vinden met het Champion-Chip tijdregistratiesysteem (gele of groene chip). Van iedereen wordt de tijd geregistreerd bij einde zwemmen, begin en ronde doorkomst fietsen, begin lopen, ronde doorkomst lopen en de finish. 

Route van de snelweg A(35) naar het Rutbeek

Adres parkeerplaats P3 voor bezoekers en deelnemers Rutbeek Triathlon Enschede: Blikkersmaatweg (7546) Enschede

Aankomende mogelijkheden om te starten


Naast de onderstaande wedstrijden uit de NTB kalender is het ook goed om je te wijzen op de City Swim. De vierde Hiawatha City Swim Zwolle krijgt op zaterdag 26 augustus ook een wedstrijd voor de jeugd. Kinderen van tien tot en met zestien jaar kunnen deelnemen aan de Rebound Jeugdserie, waarin een kind samen met een ouder 500 meter door de Zwolse stadsgracht zwemt. 

Daarnaast vindt op 2 september de 7e editie van triathlon Zwolle plaats. Voor dit jaar is deze wedstrijd nog niet voor jeugd, maar er zijn wel plannen om in het programma een echte open water zwemwedstrijd op te nemen voor jeugd.


Het lijstje wordt steeds korter, maar voor en na Rutbeek zijn nog een paar erg leuke wedstrijdjes in het land:

12 aug Zwemloop Heerjansdam (12+)
26 aug NK crosstriathlon Borne (12+)
26 aug Run Bike Run Borne (12+)
26 aug Najaarstriathlon Bodegraven
27 aug Fitfun Triathlon Noordoostpolder Emmeloord (12+)
2 sep Rabobank Triatlon Ten Boer
3 sep Rutbeek Triathlon Enschede
9 sep Tri-Ambla Junior Ameland (offroad)
9 sep De Haere Triatlon Vroomshoop
9 sep Triathlon Apeldoorn 2017
17 sep Triatlon Zutphen

 
Fijne vakantie en misschien tot 3 september!!!
En nogmaals tot slot nog een prachtig promotiefilmpje van de NTB! Als je aan deze coole sport doet dan mag je zeker super trots op jezelf zijn!
Copyright © 2017 Triade jeugdafdeling, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp