Copy
De derde nieuwsbrief dit jaar alweer en er is weer
View this email in your browser

Terugblik op onze eerste wedstrijd

Deventer 30 april 2017

 

Vandaag was de vuurdoop voor een 8-tal kersverse triatleten van Triade en ZV44! Eerder dit jaar was gestart met een reeks clinics om jeugd kennis te laten maken met Triatlon. 8 triatleten stonden vanochtend nerveus aan het zwembad voor hun eerste triatlon: 250 meter zwemmen, 11,4 km fietsen en 2,5 km hardlopen. Allemaal hebben ze deze afstand uitstekend volbracht. Twee jeugdleden behaalden zelfs het podium; Aniek Mars en Pascal Seine eindigden op een mooie tweede plaats in hun categorie! Iedereen heeft nu helemaal de smaak te pakken en de triatlon jeugd heeft nu al zin in hun volgende wedstrijd. Op 11 juni gaan we naar Luttenberg voor de Nijboer jeugdtriatlon!

Bij de clinics van Triade en ZV44 is nog ruimte voor enthousiaste jeugd die ook wel eens triatlon wil proberen. De volgende clinic is een zwem clinic op zondag 14 mei. Dit is tevens een voorbereiding op de zwemloop in het openluchtbad op 24 mei. Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met jeugd@tvtriade.nl.

een fantastisch team!
Klik hier voor alle uitslagen

Zwemclinic

De volgende clinic is de zwemclinic op 14 mei. We hebben het bad vanaf 12 uur en we willen vragen of iedereen in zwemkleding klaar staat in de verenigingsruimte om kwart voor 12. De ruimte is open vanaf half 12. Neem je hardloopschoenen en een handdoekje mee, dan kunnen we ook nog oefenen met de wissel naar het hardlopen voor de zwemloop op 24 mei. we maken er zeker weer een leerzame en gezellige middag van. De training duurt tot uiterlijk 2 uur. Er is nog plaats voor vriendjes of vriendinnetjes. Als je iemand weet die mee wil doen, dan kan dat. Graag vooraf aanmelden bij jeugd@tvtriade.nl!
 

We oefenen natuurlijk ook voor de zwemloop op 24 mei. Heb jij je al ingeschreven???

Inschrijven voor de zwemloop

Fietsclinic

De fietsclinic staat gepland op woensdag 31 mei op de Schagen wielerbaan in Stadshagen. De planning is dat we starten om half 7 en dat de clinic tot ongeveer 8 uur duurt. We proberen iedereen wat te leren op deze avond; of je nu op een gewone fiets/mountainbike of racefiets komt en of je nu al heel hard kunt fietsen of nog niet super snel. En natuurlijk wordt het leuk!

Wedstrijden:

De volgende wedstrijd waar we samen naartoe gaan is op 11 juni in Luttenberg. Hier kan jeugd tot en met 15 jaar meedoen aan een korte afstand: 150m zwemmen, 5km fietsen en 2km hardlopen. Junioren (dus vanaf geboortejaar 2001) kunnen inschrijven voor 1/8e triatlon. Dit is 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen. De voorinschrijving voor de Nijboer Triathlon Luttenberg vindt plaats via www.ntbinschrijvingen.nl en sluit op 2 juni. Het tijdsregistratiesysteem van Mylaps wordt gebruikt. Als je een eigen chip hebt, mag je die gebruiken. Vermeldt hiervoor wel het nummer van je chip juist in de inschrijving. Als je geen eigen chip hebt, dan krijg je een huurchip van de organisatie. Deze moet je na afloop weer inleveren.


Afhalen van de startnummers kan in in de kantine van de sporthal. Zorg dat je ongeveer 1 1/2 uur voor de start je aanwezig bent. Een kwartier voor aanvang van de wedstrijd is er een deelnemersbriefing bij de start.

Vanaf 11.30 uur start 1/8 afstand

Vanaf 13.30 uur start Kidsevenement

Er zal voor beide afstanden weer begeleiding vanuit Triade aanwezig zijn.

Je kunt je ook al inschrijven voor de volgende wedstrijden op onze kalender: De kinder- en jeugd triathlon in Klazienaveen en de Rutbeek triathlon in Enschede. Natuurlijk kun je hiernaast ook nog mee doen aan andere wedstrijdjes in het land. Hieronder een overzicht van mogelijke jeugd deelnames in mei en juni. Junioren kunnen eigenlijk alle wedstrijden (afstand 1/8e) meedoen die vermeldt staan op www.ntbinschrijvingen.nl
 
21 mei UNIVÉ OOST Hof van Twente Triathlon Markelo (Ov) (voor de 12+ en 16+ zit deze serie vol)
17 juni Pouw Triathlon Rijssen - zwemloop Cat 10+ en 12+
17 juni Triatlon Nijmegen - mini triatlon 10+ en 12+
18 juni GUV Triathlon Aalten - zwemloop cat. 8+ tot 14+
18 juni Runnersworld Speedman Groningen 
21 juni Run Bike Run Azelo
23 juni 24e Jeugd Triathlon Oud Gastel
23 juni Junior Challenge Zeewolde - vanaf 12+
24 juni TRIATHLON Wierden
24 juni Triathlon Zeewolde
25 juni Triatlon Ter Apel - vanaf 12+
30 juni LAWI sportswear Triatlon (Stiens)
1 juli Triatlon Didam
2 juli Dolphin Triathlon Nuenen

.... wordt verder aangevuld
 
Copyright © 2017 Triade jeugdafdeling, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp