Copy

Nieuwsbrief #3

In deze nieuwsbrief meer informatie over onze wedstrijd in Deventer, uitnodiging om je in te schrijven voor de zwemloop in het openluchtbad Zwolle en meer! 

Triami sprint triatlhon Deventer

Volgend weekend is het dan zover, de triathlon in Deventer. De triatlon vindt plaats in en rondom het Borgerlerbad. Het Borgerlerbad heeft de ingang aan de Borgelerdijk.

Tijdens deze wedstrijd zijn twee coaches van Triade aanwezig om je bij te staan. Ze helpen je met de inschrijving, ze zijn er voor je in de wisselzone en vlak voor de start kun je ze nog alles vragen. Alleen het zwemmen, het lopen en het fietsen moet je zelf doen!

De start van de jeugd is om 11:15 (Julian start al om 10:43 bij de junioren!). Jullie coaches zijn vanaf 9:30 aanwezig bij de inschrijving. Dit is in het zwembad. Hier halen we je startnummer op; houd hiervoor je licentie bij de hand. Ook kan er gevraagd worden om legitimatie. 
Daarna gaan we met onze spullen naar de wisselzone en leggen we alles klaar voor de wedstrijd: Fiets in het rek, helm erbij. Ook je schoenen waarmee je fietst en loopt leg je klaar. Neem dus nog een paar extra schoenen mee voor het laatste uurtje voor de start.

We kijken samen even goed hoe de wisselzone in elkaar zit, waar moet ik erin en waar er weer uit? hoe onthoud ik mijn plekje?

Dan maken we ons klaar voor de wedstrijd. Zwemkleren aan (er zijn kleedruimtes en na afloop kun je hier weer douchen en omkleden). Uiterlijk een kwartier voor je starttijd moet je je melden aan de start bij het zwembad. 
 
Lees meer
de starttijden en startnummers van Triade/ZV44 deelnemers

Zwemloop en zwemclinic

In het kader van het 25-jarig jubileum van de vereniging Openluchtbad Zwolle is er woensdag 24 mei een zwemloop . De Zwemloop wordt georganiseerd door Terp 3, in samenwerking met TV Triade, ZV44 en SportService Zwolle. 

Inschrijven voor de Zwemloop kan via www.mijninschrijving.nl
In de clinic op 14 mei besteden ook aandacht aan de zwemloop en de wissel. 

Volgende clinic14 mei: zwemmen

De volgende clinic voor dit jaar is een zwemclinic. We proberen de clinic voor iedereen interessant en leerzaam te maken. 
 

Voor de ervaren zwemmers is er in het bijzonder aandacht voor het zwemmen tijdens een triatlon. Vaak is de wedstrijd in een zwembad, soms in open water. Je ligt met meer mensen in een baan dus je moet vechten voor je plekje en niet bang zijn om in te halen! Voor de beginners beginnen we bij de basis: een goede ligging en stroomlijnen. Stap voor stap wordt de juiste borstcrawl techniek uitgelegd.

Start van de clinic is om 12:00.
We verzoeken je aan te melden voor de clinic via jeugd@tvtriade.nl
 

Volgende evenementen

We zijn bijna klaar voor onze eerste wedstrijd, maar daarna zien we elkaar gauw weer! Op 14 mei is de zwemclinic, op 24 mei de zwemloop en op 31 mei de fietsclinic! Meer hierover in de volgende nieuwsbrief!

Belangrijke mededeling!

We hebben een sponsor gevonden en willen graag voor alle deelnemers aan de clinics een t-shirtje laten drukken. Zou je voor vrijdag je maat willen mailen aan jeugd@tvtriade.nl?

Beschikbare maten: 116, 128, 140, 152, 164
 
Flyer zwemloop 24 mei
Copyright © 2017 Triade jeugdafdeling, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp