Copy
Hurra - Helenas Hållbara blev Årets Nyföretagare 2017!
Öppna i din webbläsare

Helenas Hållbara Årets Nyföretagare 2017!

På Strängnäs Näringslivsgala i fredags fick Helenas Hållbara den stora äran att ta emot NyföretagarCentrums pris Årets Nyföretagare 2017 i Strängnäs Kommun. Hurra, vilken glädje! Motiveringen löd "Med en smittsam kombination av engagemang och kompetens får Helena oss att tänka och handla mer hållbart."
Förutom äran var ett stiligt diplom, en vacker blombukett, hållbart odlad (!) champagne och en krona av keramikern Per Hammarström priset. Läs gärna mer i bloggen.
Du som får detta är kund, leverantör eller har på annat sätt visat intresse för Helenas Hållbara.
Det utkommer inte fler än 1-2 nyhetsbrev per månad.

Firar veckan ut med specialpris på senaste lådan!

För att fira kör vi mässpriset 299 kr (ord 349 kr) till på fredag den 24 mars! Värdet på innehållet är ca 500 kronor. Du får allt detta:
  • ett smått magiskt rengöringsmedel för att städa med nyskapande bioteknik
  • en skursvamp av återvunna fibrer
  • två massagedoftljus med naturliga oljor som du även kan massera din hud med
  • en effektiv fläcktvål som rengör naturligt
  • en fin handduk gjord av återvunnen textil
  • en handkräm att smörja in sig med efter att ha städat och gjort ditt hem fint!
Prenumerera på en hållbar livsstil!
Teckna en prenumeration på tre lådor (halvår) eller sex lådor (helår) och få nästkommande lådor bekvämt skickade på posten. Det enklaste sättet att ställa om till en mer hållbar livsstil!
Beställ nu

Lyckad mässa med många besökare

För första gången ställde Helenas Hållbara ut på en mässa. Strängnäs Näringslivsdag och mässan Bo Leva Verka gick av stapeln i Strängnäs den 17-18 mars. Mässan hade ca 5000 besökare och i Helenas Hållbara monter bjöds det på finfint prenumerationserbjudande, generösa VIP-kassar och gratis hållbarhetstips. Många var intresserade av att prata miljö och hållbarhet och var nyfikna på vad som fanns i lådan - jättekul!

Berätta vad du tycker om Helenas Hållbara

Nu finns Helenas Hållbara med på sajten hittabox.se där alla olika prenumerationsboxar samlas. Där går det att helt anonymt göra en recension av Helenas Hållbara och sätta betyg (1-5) på boxinnehåll, kundtjänst och pris. Det går även att skriva en rad om vad man tycker. det vore jättekul om du gör det!

Vill du ha enkla tips om hållbar livsstil?

Följ @helenashallbaraInstagram eller Facebook för dagliga enkla tips och inspiration för en mer hållbar livsstil. Du får både praktiska tips på hur man kan leva lite mer hållbart i vardagen, förslag på hållbara produkter och inspiration till hur du kan minska din miljöpåverkan och bidra till en lite mer hållbar värld.
I bloggen kan du läsa fördjupande inlägg, men inte lika ofta.
Min drivkraft är att göra skillnad och bidra till en lite bättre värld. Det låter som en klyscha att "ingen kan göra allt, men alla kan göra något", men jag tror verkligen på det! Jag hoppas kunna inspirera till hur man kan leva lite mer hållbart, utan pekpinnar och dåligt samvete. Göra det lättare att göra lite mer rätt!
//Helena

HELENAS HÅLLBARA

Utvalda produkter & inspiration för en hållbar livsstil

Instagram
Facebook
Hemsida
Email
LinkedIn
Copyright © 2017 Helenas Hållbara
Här kan du ändra dina inställningar eller avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.


This email was sent to <<E-postadress>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Helenas Hållbara · Hammarvägen 26 · Mariefred 647 30 · Sweden

Email Marketing Powered by Mailchimp