Copy

LMJ Muffe 
En stærk serie i tre størrelser, der holder vand (ude)

En god og fleksibel splidsemuffe kan optimere dit arbejde, samt spare dig for mange timer i fremtiden. Hos Teklet har vi mange slags muffer af høj kvalitet. Og med mange features. Det gælder fx LMJ-serien fra Prysmian, en af verdens førende producenter indenfor fiber.

Du kender det sikkert. Du skal lave en samling af fiberkabler udendørs. Det kan være i en mast, der er udsat for meget vind. Det kan være i en brønd, der ofte bliver fyldt med vand ved de store regnskyl. Eller i jorden, hvor der er store mekaniske påvirkninger, fx sten der bevæger sig og rammer muffen.
 
Med andre ord: Er dine fibersamlinger udsat for vand, jord, vind eller mekaniske påvirkninger konstant, så er splidsemufferne fra LMJ-serien et rigtigt godt valg.
 
Det er den af mange grunde: 
  • Den er vandtæt til 3 meter (mekaniske forseglinger)
  • Den er modstandsdygtig overfor mekaniske påvirkninger samt vand
  • Den er kompakt og kan indeholde mange splidsninger
  • Den kan have mange kabler ind og ud
  • Den kan placeres alle steder i det fri, under jord, i brønde, i master, på facader m.m.

Derudover er den uhyre funktionel. Den er simpelt opbygget og har god plads indvendig. Den har mange porte for kabler, og portene kan åbnes uden værktøj; de kan ganske enkelt klikkes ud. Den er også yderst fleksibel, når det kommer til at få kabler ind og ud – og den kan nemt udbygges til at håndtere splittere. Den har mange fikse detaljer; fx indbygget basket for tubes opbevaring og udvidelseskit for senere udbygning af muffen til næste størrelse. Det er altså smart – og fremtidssikret.
 
I denne kunde specifikke video kan du mere detaljeret se og blive klogere på LMJ muffen og dens features.

LMJ-muffen er økonomisk attraktiv samtidig med at den er modulopbygget, så den kan vokse i takt med opgavens størrelse. Det burde give den bedste økonomi i jeres fiber netværk!
Den største model kan i øvrigt indeholde helt op til 4032 splidsninger, så kan det nok heller ikke blive mere kompakt :-)

Er du på udkig efter en muffe, der holder vand (ude), så kan vi varmt anbefale LMJ-serien. Læs mere om den på vores hjemmeside.
 
Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

 
Teklet.dk
Kontakt os for nærmere information:
Tlf. 3411 1224
teklet@teklet.dk

Vi er glade for, at du har valgt at modtage vores nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid opdatere dine oplysninger HER,
eller afmelde nyhedsbrevet HER.

 


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Teklet Fiberoptiske løsninger · Knud Bro Alle 5E · Stenløse 3660 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp