Copy
´S-PORT SUPPORT | gemeente 's-Hertogenbosch
´S-PORT SUPPORT | gemeente 's-Hertogenbosch

Den Bosch is in zomerse sferen, een goeie gelegenheid om elkaar te ontmoeten?! Om die reden haken we in bij twee mooie events. De laatste keer was zeer exclusief bij SUPPORTER Verel Expo, Kijk hier wat je hebt gemist.
Heb je zin in een gezamenlijke Meet-up met andere SUPPORTERS of wil je vooral SUPPORT leveren? We zijn benieuwd hoe je naar het netwerk kijkt en waarderen het zeer als je er een aantal vragen over beantwoordt. Je kunt je in datzelfde formulier ook aan-/afmelden voor beide uitnodigingen! 

La Vuelta Holanda | Visit Den Bosch (klik en lees alles over La Vuelta Holanda)

De stad kleurt rood-geel op 20 augustus! We hopen dat je een bezoek brengt aan: ‘Festival La Vuelta Holanda por favor’. Dit gratis festival voor jong en oud is op het parkeerterrein in de Prins Bernhardstraat. Volg de LIVE uitzending van de koers of probeer de Graffiti workshops door Kings of Colors en ga langs bij Team Jumbo-Visma Academy Truck én geniet van de Flamenco demonstratie door Flamencolé.

Voor ´S-PORT SUPPORTERS regelen op 20 augustus wat lekkers en een ontmoetingspunt tussen 13.00 - 16.00 uur. Ben je erbij? Al dan niet met friends/familie? Opgeven voor 10 augustus!
 

Art&Urban Sport Festival (klik en lees alles)


Het skatepark aan de Oosterplas is op 3 en 4 september dé plek waar je verrast wordt met optredens van verschillende spoken word artiesten, BMXers en skateboarders. Zelf kun je meedoen met workshops skateboarden breakdancen, longboarden of grafitti.

Zaterdagmiddag 3 september nodigt SUPPORTER Stefan van Ham van Liftoff ons uit om dit toffe initiatief te ervaren. Stefan geeft een weekend lang een boost aan Art&Urban Sportfestival bij de Skatebaan aan de Oosterplas.
´S-PORT SUPPORTERS kunnen op die zaterdag vanaf 13.30 uur zelf aan de slag met grafity-art. Vanaf 14.00 uur opent wethouder Marianne van der Sloot het event. Kom alleen of met introducé, insider of outsider:). Opgeven voor 20 augustus!


Graag tot ziens!

Ellen de Roos
Twitter @Sport073
Facebooksport073
Website ´S-PORT
Gemeente 's-Hertogenbosch
Postbus 12345
's-Hertogenbosch, NB 5200 GZ

Voeg ons toe aan je adresboek