Copy
´S-PORT SUPPORT | gemeente 's-Hertogenbosch
´S-PORT SUPPORT | gemeente 's-Hertogenbosch
Bijeenkomst EK Veldrijden 2018, Rosmalen

Hopelijk staat de avond van donderdag 19 mei al goed in je agenda? Vanaf 19.00 uur is het de gelegenheid om tijdens het ´S-PORTCAFÉ afscheid te nemen van onze chief van ‘S-PORT SUPPORT. Wethouder Huib van Olden heeft meer dan 10 jaar ´S-PORT SUPPORT vanuit de gemeente geborgd; dat noem je een goeie match! 

Meer ontmoetingen voor nieuwe matches!
En waar een hoofdstuk eindigt, volgt er altijd een lege pagina met onbekende verhalen en nieuwe kansen. Het ´S-PORTCAFÉ is ook een kansenmarkt! We nodigen verenigingsbestuurders en sportorganisaties uit om nieuwe matches te maken.  Er is veel aanbod vanuit ons netwerk dat sportclubs kan helpen.

Team Verenigingsondersteuning van ´S-PORT heeft een aantal initiatieven geselecteerd die nu op deze kansenmarkt staan. Uiteraard doet ´S-PORT SUPPORT mee. En hoe?! Met drie nieuwe partners breiden we het trouwe netwerk uit om not-for-profit initiatieven te steunen op het gebied van vrijwilligers, financiën, sponsoring, ledenwerving en behoud en veiligheid.

Het ´S-PORTCAFE is de ontmoetingsplekplaats voor het gesprek over de toekomstbestendige vereniging. Veiligheid, kernwaarden en alle talenten zijn het grootste goed van een gelukkige vereniging en staan centraal in alle keuzes die verenigingen maken.

Kortom, een avond vol ontmoetingen, aandacht, inspiratie en ideeën. Natuurlijk allemaal onder het genot van een hapje en een drankje op een inspirerende locatie in 's-Hertogenbosch, namelijk De Gruyter Fabriek.

Graag tot dan, 

Ellen de Roos

Programma


19:00 uur
Inloop met hapje en een drankje en kansenmarkt

19:45 uur
Afscheid Wethouder Huib van Olden

20:00 uur
In gesprek met…

20:30 uur
Napraten met borrel en kansenmarkt

+/- 21:30 uur
Afsluiting

Twitter @Sport073
Facebooksport073
Website ´S-PORT
Gemeente 's-Hertogenbosch
Postbus 12345
's-Hertogenbosch, NB 5200 GZ

Voeg ons toe aan je adresboek