Copy
Nieuwsbrief WijZijn.Dance
View this email in your browser


WijZijn.Dance

 
Hoi <<Voornaam>>,

We kunnen weer buiten dansen! Wat zijn we blij. We gaan op avontuur, gras, zand, steen en zo veel meer te ontdekken in dans! Lees hieronder over het zomerblok en de les op 18 mei: ZAND.

Wij wensen je het allerbeste,

Team WijZijn.Dance
Ciska, Michael en Mira
 

Zomer dansblok 3

Als koeien de wei in dansen. Ga je mee? Dit zomerblok kunnen we buiten dansen! We houden daarbij altijd 1,5 meter afstand van elkaar en proberen rustige locaties uit te zoeken. Bij slecht weer is er les via ZOOM.

Het blok telt 8 lessen van 11 mei t/m 6 juli. (geen les op pinkstermaandag)
Instromen is mogelijk. Je kan een aangepast blok aanvragen van minimaal 5 lessen.

En daarnaast hebben wij een leuke extra voor diegene die een jaarkaart of een blokkaart hebben/nemen! Je ontvangt 2 podcasts met danslessen gegeven door Michael. Lees er meer over hieronder. 

Wat betekent dat praktisch?

 • Wanneer: van maandag 11 mei t/m 6 juli, 20:00 uur
 • Voor wie: jaarkaart lessers, blokkaart lessers, losse lessers. Diegene die een jaarkaart hebben, kunnen alle lessen volgen. Wil je een blokkaart of losse les? Schrijf je in.
 • Hoe: Inschrijven kan alleen via de website. Zodra we je inschrijving binnen hebben krijg je een bevestiging en betaalverzoek toegestuurd per mail. Per les krijg je ook een buitenlocatie toegestuurd of als het slecht weer is een link voor de online ZOOM les. Wat heb je hiervoor nodig? Bij voorkeur een laptop of pc en een beetje ruimte om in te bewegen. En dan zul je dansen in je eigen huis zoals je waarschijnlijk nog nooit hebt gedaan :)
 • Tarief:
  • Blokkaart: 8 lessen x €12 = € 96
  • Losse les € 14,50
  • Minima (ook als je door corona financiel geraakt bent) en studenden kunnen op vertrouwen van ons korting krijgen:
   • Blokkaart €72
   • Losse les € 12

Mocht je een keer niet kunnen dan zal er een inhaalles (proefles/inhaalles) zijn na de zomervakantie voor diegene die een blokkaart nemen.

Heb je vragen? Mail ons gerust.

Inschrijven blok 3
Share Share
Forward Forward

Dansles 18 mei ZAND

Op maandag 18 mei dansen we buiten met en in het zand. Het zand biedt je weerstand en laat telkens een andere afdruk achter. Totaal anders dan onze standaard harde vloer en daardoor heerlijk om andere bewegingen te ontdekken. 

Hoe laat: Vanaf 19.45 verzamelen op straat voor de Vlietberg. Samen lopen we naar het waalstrandje. Les van 20-21:30

Hoe kom je er? Rijdt de Ooysedijk op en na 850m sla linksaf naar Vlietberg. Rijd het pad af tot de ingang van de Vlietberg. Als adres kan je Vlietberg 3, 6576 JB Ooij invoeren, je komt ons dan vanzelf tegen. 
Zie de locatie op maps

Voor wie: iedereen die zin heeft om te dansen. Losse les of als onderdeel van het zomerblok.

Hoeveel: zie tarief
Inschrijven verplicht. Zo kunnen we je bij slecht weer ook de link voor de online ZOOM les sturen. 

Inschrijven Buitenles
Share Share
Forward Forward

Extra Podcastlessen

Wij zijn blij met onze nieuwste ontwikkeling: een Podcastles!
Speciaal in tijden van Corona heb je nu met de podcastles de mogelijkheid op ieder moment een dansles van WijZijn.Dance te volgen.

 Deze podcastles bieden wij speciaal aan als leuke gratis extra voor diegene die een jaarkaart of een blokkaart hebben/nemen! Je ontvangt 2 podcasts met danslessen gegeven door Michael. Deze lessen zijn op ieder moment zelf te beluisteren en dus kun je de dansles volgen wanneer en waar je wilt. Je kunt ze via je mobieltje beluisteren via een link op onze website of de podcast opslaan op je PC, smartphone of iPod als MP3 bestand.

Een van de beide lessen zal uitgaan van de buitenlocatie "Lentse Warrande" aan de Spiegelwaal. De podcasts zijn nu in de maak en zodra ze af zijn ontvang je deze unieke dansbeleving.


Benieuwd naar onze podcastles?
Schrijf je nu in voor zomerblok 3!

 

Podcastles Ontvangen
Share Share
Forward Forward

Dans seizoen 2019-2020

Dansexpressie volwassenen groep:
maandagavond van 20:00-21:30

Jaarkaart
Hiermee kun je naar alle maandagavond lessen én inhaallessen van het seizoen voor de periode 2019-2020. De voordeligste optie als je weet dat je wilt dansen.

Blokken
Bestaan uit aaneengesloten lessen reeksen. Er is een inhaalmogelijkheid aan het eind van ieder blok. Instromen kan altijd.

Proefles/inhaalles:
6 januari
30 maart

Blok 1: 2 sept t/m 16 dec
Blok 2: 13 jan t/m 23 maart 2020
Blok 3: 11 mei t/m 6 juli 2020

Losse lessen
Beslis zelf wanneer je komt dansen.

Vakantie
m.u.v. schoolvakanties geen les op: maandag 24 februari, 13 april (Pasen), 27 april (krokusvakantie), 4 mei (vrije dag) en 1 juni (Pinksteren) 2020.

Tarief
Zie onze actuele tarieven op de website. Wij hanteren ook een kleine beurs tarief en WijZijn.Dance is aangesloten bij de mee-doenregeling van de Gemeente Nijmegen.

Bekijk meer
Share Share
Forward Forward
facebook
Website
Copyright © 2020 WijZijn.Dance, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp