Copy
Nieuwsbrief WijZijn.Dance
View this email in your browser


WijZijn.Dance

 
Hoi <<Voornaam>>,

Heb jij wel eens met een boom gedanst? Ben jij benieuwd naar de workshop buitenles van Herman en Maike? Lees dan verder wat onze inspirerende buitenlessen jou kunnen bieden. 

Wij wensen je het allerbeste,

Team WijZijn.Dance
Ciska, Michael en Mira
 

Dansles 8 juni BOOM

Midden in de stad zit ligt het Javabosje, een kleine verstopte stadsoase die voor velen nog onbekend is. We gaan het ontdekken! 

 • Wanneer: van maandag 8 juni, 20:00-21:30 uur.  
 • Bij slecht weer is er les via Zoom.
  Verzamelen vanaf 19:45
 • Voor wie: iedereen die wil dansen. Wil je een losse les? Schrijf je op tijd in. Inschrijven kan alleen via de website. 
 • Hoeveel: zie onze tarieven
 • Waar: Javabosje. Loop/fiets het steegje in naar nr 68 van de Javastraat, dit ligt tussen nr 66 en 70 aan de Javastraat, Nijmegen. Parkeren in de Javastraat.

 

Ja, ik wil dansen met een BOOM
Share Share
Forward Forward

Dansles 15 juni SLUIS

Op maandag 15 juni dansen we bij SLUIS WEURT. Dit is een sluis in het Maas-Waalkanaal en ligt tussen het dorp Weurt en het Nijmeegse Haven- en industrieterrein bij de Waalmonding. De sluis is aangelegd tussen 1923 en 1928 en is een imposant bouwwerk. Hoe zou dit onze bewegingen inspireren?

De exacte danslocatie volgt na inschrijving voor deze les. 

 • Wanneer: van maandag 15 juni, 20:00-21:30 uur. Verzamelen vanaf 19:45
 •  Bij slecht weer is er les via Zoom.
 • Voor wie: iedereen die wil dansen. Wil je een losse les? Schrijf je op tijd in. Inschrijven kan alleen via de website en is verplicht. Zo kunnen we je bij slecht weer ook de link voor de online Zoom les sturen.  
 • Hoeveel: zie onze tarieven
 • Waar: bij inschrijving ontvang je de exacte verzamel locatie.
Inschrijven Buitenles
Share Share
Forward Forward

Dansworkshop 22 juni BRUG
Herman & Maike

Op maandag 22 juni gaan Herman en Maike een workshop geven! Onder de nieuwe brug “de Oversteek”, en dan is het op het Lenter eiland, halverwege de brug. Er is van alles: wind, zon, strand, schepen, zand, een betonnen dak, bomen, gras, ruimte, betonnen pilaren, stenen, uitzicht!

Dansdocent Herman Prüst en dansmaker Maike Stoepker zullen deze les verzorgen. Bij slecht weer biedt de brug voldoende plek om droog te dansen, maar in geval van echt slecht weer wijken we uit naar een on-line les die zal dan Michael verzorgen via Zoom. 

Wanneer: 22 juni 20:00-21:30
Voor wie: Iedereen die wil dansen. Heb je een blok of jaarkaart? Dan valt deze workshop daar gewoon onder. Wil je een losse les? Meld je dan op tijd aan, zodat we bij slecht weer je ook een Zoom link kunnen sturen. Inschrijven doe je hier!
Hoeveel
: gebruikelijk tarief
Waar: Halverwege de Oversteekbrug, op het Lenter eiland
 

Share Share
Forward Forward
Aanmelden Workshop BRUG

Slecht weer

Tja, wat is slecht weer? Regen hebben we nodig, maar niet als we gaan dansen. Dus mochten we inschatten dat door het weer ons comfort in de knel komt bij de geplande buiten lessen, dan wijken we uit naar een online Zoom les. Wat heb je hiervoor nodig? Bij voorkeur een laptop of pc en een beetje ruimte om in te bewegen. Heb je nog geen Zoomles bij ons gevolgd en zie je er tegen op? We helpen je graag met instructies de les in. En dan zul je dansen in je eigen huis zoals je waarschijnlijk nog nooit hebt gedaan :)

Dans seizoen 2019-2020

Dansexpressie volwassenen groep:
maandagavond van 20:00-21:30

Jaarkaart
Hiermee kun je naar alle maandagavond lessen én inhaallessen van het seizoen voor de periode 2019-2020. De voordeligste optie als je weet dat je wilt dansen.

Blokken
Bestaan uit aaneengesloten lessen reeksen. Er is een inhaalmogelijkheid aan het eind van ieder blok. Instromen kan altijd.

Proefles/inhaalles:
6 januari
30 maart

Blok 1: 2 sept t/m 16 dec
Blok 2: 13 jan t/m 23 maart 2020
Blok 3: 11 mei t/m 6 juli 2020

Losse lessen
Beslis zelf wanneer je komt dansen.

Vakantie
m.u.v. schoolvakanties geen les op: maandag 24 februari, 13 april (Pasen), 27 april (krokusvakantie), 4 mei (vrije dag) en 1 juni (Pinksteren) 2020.

Tarief
Zie onze actuele tarieven op de website. Wij hanteren ook een kleine beurs tarief en WijZijn.Dance is aangesloten bij de mee-doenregeling van de Gemeente Nijmegen.

Bekijk meer
Share Share
Forward Forward
facebook
Website
Copyright © 2020 WijZijn.Dance, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp