Copy

Llegeix aquesta Barretina 2.0 al teu navegador

Versión en CASTELLANO

Nº 123,  10 DE DESEMBRE DE 2022

Butlletí oficial del Casal Català i dels Països Catalans de Quito / Publicació setmanal 
ACTIVITATS PREVISTES AQUESTS DIES
Farem també Dinar de Nadal! Reserveu la data! 

ESCOLA DE CATALÀ:

INICI DE CURS BÀSIC A1 ONLINE DE CATALÀ:
 

Es va fer ja una classe demostrativa, ja tenim prou grup per 
arrencar oficialment el curs aquest dilluns 12 de desembre! Encara hi ha places!

Nivell inicial A1 virtual, horari previst dilluns i dimecres de 18:30 a 20:00. Més informació i inscripcions a través del cel/whatsap +593998524629/ catalaquito@gmail.com.

Cada dissabte al matí a les 10:00, sessió de CLUB DE CONVERSA en català en format híbrid (presencial i virtual), obert a tots els que vulgueu practicar el català. Per participar-hi poseu-vos en contacte prèviament amb nosaltres a través del mail catalaquito@gmail.com o el cel/whats +593998524629
Última oportunitat de l'any!
Aquest dissabte 10 de desembre participa del darrer recorregut guiat pels castells i palaus de La Mariscal.

 totalment gratuït
Hora: 10:00
Punt de Trobada: 12 de Octubre cantonada Baquerizo Moreno
ALTRES ACTIVITATS
Aquest dimecres 14 a les 17 h farem el primer programa pilot de MINKA PER LES LLENGÜES, que estarà dedicat a la llengua tsa' fiki  i a la nacionalitat tsáchila, amb la participació de Javier Jende, guanyador en aquesta llengua de la X edició del concurs Dia del llibre i de la Rosa.

Obertes les inscripcions als tallers de dibuix artístic i llenguatge musical (contacteu-nos pel mail casalquito@gmail.com, o cel/ whatsapp 0998524629)

Dimarts 13 a les 16 hores a QUI SOM coneixerem el CENTRE CATALÀ DE CARACAS, a través de diversos membres de la directiva. El Casal Català de Caracas fou fundat el 14 d'abril de 1945 per 112 catalans exiliats de guerra civil espanyola. Esdeveniment online en català amb traducció simultània al castellà.

VEGEU DETALLS I AGENDA COMPLETA D'ACTIVITATS A LA WEB DEL CASAL

El dijous 15 de desembre al Punt de Trobada tindrem com a convidada especial la Rosario Palomino, creadora i impulsora de la Campanya "No em canviïs la llengua"

El dissabte 17 a les 15 h de Catalunya tindrem una nova sessió de CINEMA CASAL QUITO FÒRUM AMB EL DIRECTOR amb la pel·lícula "Terra de Telers", que vam projectar a la proppassada mostra de cinema català, i parlarem amb el director Joan Frank Charonsonnette. L'esdeveniment serà PRESENCIAL i ONLINE, i ens connectarem i conversarem amb alumnes de català de diferents països de Llatinoamèrica, reprenent el projecte GLOBAL.CAT.

 
ACTIVITATS ANTERIORS 

 VAM FER EL VII CAMPIONAT DE 40 DEL CASAL CATALÀ DE QUITO

VISCA QUITO!!!
Aquest diumenge 4 de desembre el Casal Català de Quito va obrir les portes per rebre socis i amics i gaudir d'una tarda amena tot fent el primer campionat del tradicional joc de cartes de Quito després del confinament.

Després d'una llarga tarda de competició,  els campions del 7è Campionat de 40 de Casal van ser Miguel Herrera i Paola Galárraga. En segon lloc va quedar la parella formada per Celia Gavilánez i Alba Costa. Les dues parelles van ser honorades amb el trofeu corresponent i la parella guanyadora a més tindrà dret a un sopar per a dues persones al casal

 

CASALS en XARXA  
QUI SOM!  Este martes 6 de diciembre la pedagoga argentino-catalana Verónica Rusler i Vainstein Nos habló de la inclusíón de alumnos con capacidades diferentes en la educación en una interesantisima sesión.  https://www.youtube.com/watch?v=jptyU9IYWbA

 

 

Dissabte 3 de desembre vam veure la pel·lícula "100 nens esperant un tren" i vam fer el fòrum amb la moderació de Cristina Moreno, comunicadora de la Cinemateca, dins del marc del 1er festival iberoamericà de cinema lliure de Quito. La pel·lícula és una gran mostra de passió pel cinema i l'ensenyament.

Dijous 8 de desembre al Punt de trobada vam tenir l'honor de tenir amb nosaltres els quatre nous delegats Exteriors del Consell de la República catalana.

PODEU TROBAR ELS VIDEOS DEL PROJECTE CASALS EN XARXA AL CANAL DE YOUTUBE DEL CASAL DE GUAYAQUIL
INFORMEU-VOS SOBRE LA CAMPANYA DE NOUS SOCIS EN MARXA
NOTÍCIES DEL CASAL 


 
Twitter
Facebook
Link
Website
Email
Copyright © 2022 Casal Català de Quito, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp