Copy
Maandag 4 juli 2022

10 jaar met energie aan de slag!

Het Power2Nijmegen bedrijvennetwerk heeft haar 10-jarig jubileum op 23 juni gevierd tijdens het Energy Innovation Event in de Planon Innovation Campus. Dit keer stond het event in het teken van innovatieve energieprojecten die via het Aanjaagfonds op weg zijn geholpen. 
Lees meer

Uitreiking jubileummagazine

Om het 10-jarig jubileum van Power2Nijmegen te vieren is er een jubileummagazine samengesteld. Het eerste exemplaar is uitgereikt aan wethouder Tobias van Elferen door Fons Claessen, de oprichter van Power2Nijmegen en Angela Roes, projectleider van het netwerk. 
Magazine aanvragen

Aftermovie Energy Innovation Event

We kunnen terugkijken op een geslaagd Energy Innovation Event in de Planon Innovation Campus. Ontzettend fijn om het 10-jarig jubileum op deze prachtige locatie samen te vieren! Ga nog even nagenieten met deze aftermovie. Met dank aan Planon, de sprekers en alle betrokkenen!
Bekijk de video

Fotoalbum Energy Innovation Event

Tijdens het Energy Innovation Event zijn diverse foto's gemaakt. Neem snel een kijkje in het digitale foto album.
Wie weet staat u er zelf in of ziet in nog bekenden?
De foto's kunt u downloaden door erop te klikken. 
Bekijk het fotoalbum

Een energieneutrale organisatie

Het doel om in 2030 CO2-neutraal te zijn, geldt voor de hele organisatie gemeente Nijmegen. De afgelopen jaren zijn al veel maatregelen genomen. Denk bijvoorbeeld aan dak- en gevelisolatie, zonnepanelen, warmtepompen en triple-glas. Ook kopen we duurzaam opgewekte elektriciteit in. 
Lees meer

Het slotevent jubileumjaar

Op donderdag 24 november 2022 om 16.00 uur organiseert Power2Nijmegen het slotevent van het jubileumjaar. Verdere informatie over de invulling van het programma en de locatie volgt binnenkort. Reserveer donderdag 24 november alvast in je agenda. Dit event mag je niet missen!
“Wat je noemt met je neus in de boter vallen: als nieuwe wethouder mocht ik starten door het jubileumjaar van Power2Nijmegen samen met bedrijven, maatschappelijke organisaties, kennisinstellingen en overheden af te trappen. Ik ben trots op dit platform. Laten we samen vol energie en daadkracht aan de slag blijven!”
Wethouder Tobias van Elferen
Twitter Power2Nijmegen
Website Power2Nijmegen
Email
LinkedIn
Power2Nijmegen | Gemeente Nijmegen 2021, 
Je ontvangt deze email omdat je bent ingeschreven voor deze nieuwsbrief