Copy
Deze thuisblijftips delen we graag met jou   |  Klik hier voor de online versie.
Lieve Zeelandfan,
Thuis. Dat is wel de laatste bestemming die we als Zeeland willen adviseren. Maar het is het eerste waar we nu aan denken. Het is de gezondheid die voor ons allemaal op nummer 1 staat. Even geen strand, geen duinen, geen pittoreske Zeeuwse pleintjes, geen camping of hotelovernachting. Maar we blijven online bereikbaar. Zodra het kan ontvangen we je weer met open armen. Virusvrij en gastvrij. Tot het zover is, maken we er thuis het beste van. Met alle informatie en inspiratie die we je maar kunnen bieden.
Steun de Zeeuwse ondernemers
Of je nu in Zeeland woont of er graag op vakantie gaat: de Zeeuwse ondernemers kunnen jouw steun goed gebruiken. Wij hebben een aantal tips voor je verzameld, zodat je Zeeuwse dagattracties, musea, horeca of andere bedrijven een hart onder de riem kan steken in deze moeilijke tijd.
Ontdek de Zeeuwse natuur vanuit huis
Hoewel we zoveel mogelijk binnen zijn, blijven we dromen van buiten. Van unieke natuur vol contrasten. Met deze Zeeuwse Virtual Reality 360 graden film haal je de natuur in huis. Beleef de natuur vanuit je stoel. 
Haal een beetje Zeeland naar je keuken
Ga aan de slag met een Zeeuws gerecht. Bijvoorbeeld met de gerechten van sterrenchef Edwin Vinke. Hij deelt iedere dag een kookvideo met eenvoudige recepten via zijn youtube kanaal. Of de hapjes van YammyYammy. Die maak je heel eenvoudig samen met de kinderen.
Ga op culturele ontdekkingstocht
In Zeeland gebeurt van alles op het gebied van cultuur. Er zijn veel festivals, maar ook musea, galeries, filmhuizen en meer. En nu zijn die tijdelijk dicht. Maar je beleeft de Zeeuwse cultuur ook heel gewoon thuis op je laptop of je smartphone. Virtuele tours, kijkjes achter de schermen, live-sets van DJ’s, quizzen en nog heel veel meer.
De mooiste foto's van Zeeland
De mooiste herinneringen gemaakt in Zeeland zijn om nooit te vergeten. Duik in je foto-archief en ga weer even terug naar die fijne momenten. Deel meteen je mooiste Zeeuwse foto's op Instagram en doe mee met de Fan van Zeeland fotowedstrijd.

 
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png