Copy
View this email in your browser
Dat bijen het moeilijk hebben is geen nieuws meer.  Vooral het gebrek aan bloeiende planten speelt hen parten. Daar kunnen we samen iets aan doen door het planten van bloeiende struiken.
Lees hier wat je kan doen
Ketelbroek is één van de eerste voedselbossen van Nederland. Het voedselbos heeft zich ontwikkeld tot een bijzondere biotoop met steeds rijkere oogsten en vele soorten (zeldzame) dieren en insecten.
Bekijk de video
In deze GRATIS online cursus legt Marc Siepman uit wat het belang van een gezonde bodem is en hoe we daarvoor kunnen zorgen.
Vraag de gratis cursus aan
Herfstbladeren zijn ideaal om in te tuin te gebruiken als bladcompost. Daarnaast kun je ze goed gebruiken als mulchlaag in perken en rond bomen en struiken of als ‘winterdek’ voor vorstgevoelige vaste planten.
Lees hier over bladcompost
Maranke Spoor heeft een grote passie voor natuur en begon al op jonge leeftijd als tuinier. Maranke is voorzitter van Stichting Permacultuur Onderwijs, vertaalt boeken en geeft cursussen.
Bekijk de video
Humisme is leven met inachtneming van alles wat er onder de grond leeft. Deze video geeft een samenvatting van een lezing.
Bekijk de video
Copyright © 2017 Permades permaculture design, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp