Copy
Spatium Toimitilat Oy:n ajankohtaista
Avaa selaimessasi

Spatium Toimitilat ajankohtaista

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Sammonkatu 8:n kiinteistö siirtyi Spatium Toimitilat Oy:n omistukseen maaliskuun alussa. Sammonkatu 8 on talo täynnä aktiivisia toimijoita. Esittelemme tässä uutiskirjeessä kolme heistä: Lounaskahvilapaja, Ideaverstas ja Painovoima.  

Spatium Toimitilat Oy:n vapaisiin toimitiloihin voit tutustua sivuillamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää: Jouni Kanervo, 044 716 1638 tai jouni.kanervo@spatium.fi

Protopaja Ideaverstas

Sammonkatu 8:n pohjakerroksessa toimii Ideaverstas. ”Ideaverstaan ideana on olla yhteisöllinen pajatila, jossa harrastajat ja ammattilaiset voivat toteuttaa itseään ja testata uusia ideoita. Yritykset ovat tehneet tuotekehitystä tiloissamme mutta täällä syntyy myös huonekaluja omaan käyttöön taitavien harrastajien käsissä”, Jyri Somero kertoo Ideaverstaan toiminnasta. Lue lisää.

Painovoima on luova keskus 

”Sammonkatu 8:ssä tapahtuu paljon. Luova yhteisömme haluaa kehittää koko talon luovaa työpajatoimintaa. Painovoima on yhdistävä tekijä ja paja toiminnan ydin”, Painovoiman Riikka Mäkelä kertoo. Lahden Taidegraafikoiden paja on monipuolinen ja laitteistoltaan kattava taidegrafiikan paja. Lue lisää. 

Pajassa pääosassa nuoret
 

Lounaskahvilapaja on lounas- ja kahvilapalveluihin erikoistunut nuorten työllisyyspalveluiden paja Sammonkatu 8 B:n pohjakerroksessa, Fillarissa. ”Tavoitteena on saada nuoria työllistymään tai kouluun. Pääsääntöisesti nuorilla on alan koulutus, mutta mukana on ollut myös alalle aikovia. Parasta työssä on nähdä, kuinka nuoren itseluottamus ja omatoimisuus kasvaa pajajakson aikana”, työvalmentaja Jaana Snellman-Berg kertoo.
 
Muina aikoina tilaa voi käyttää tapahtuma-, koulutus- ja kokouspaikkana. Lounas- ja kahvilapalvelut ovat avoinna kaikille asiakkaille ma–pe klo 9.00–13.30. Lounasta tarjoillaan klo 11.00–12.45. Lounas on 7 euroa, salaattilounas 5 euroa.
 
Paja tarjoaa palkkatuettua työtä 17–29-vuotiaille lahtelaisille nuorille. Pajajakson aikana nuoret perehdytetään kokin, kylmäkön ja kassahenkilön monipuolisiin työtehtäviin, kuten salaattien ja lounasruokien valmistukseen ja kassan käyttöön. Pajan tavoitteena on työllistää nuoria ja antaa heille ammattiaan vastaavaa työkokemusta. Lue lisää.
Osoitelähde: Spatium Toimitilat Oy, 2017  

SPATIUM TOIMITILAT OY
Salpausselä
nkatu 7, 15110 LAHTI 
+358 44 716 1638 
www.spatium.fi

Vuokrausasioissa ota yhteyttä: jouni.kanervo@spatium.fi
Voit päivittää tietosi tai peruuttaa tilauksesi täällä.