Copy
ICEJ Nederland april 2019 
Bekijk deze mail in uw browser.
ICEJ Nederland
ICEJ Projecten Agenda   Doneren
en Ik zal hen terugbrengen naar deze plaats en hen veilig doen wonen."  Jer 32:37
Deze week zijn er spanningen in Israël door de vele raket beschietingen langs Gaza, nadat Hamas een raket heeft afgevuurd die rondom Tel Aviv is terecht gekomen. We zijn dankbaar dat wij, namens de christenen wereldwijd via het ICEJ Crisisfonds actief konden helpen, door vele schuilkelders te doneren langs de grens met Gaza. Deze schuilkelders worden helaas veel gebruikt deze tijd. Doordat de ICEJ in Jeruzalem zit, kunnen we gelijk helpen. 
Geef aan Crisisfonds

Als in de dagen van Noach

We zien allerlei ontwikkelingen in de wereld. De bijbel roept ons op om de tekenen van de tijd te verstaan. Een artikel en boek van David Parsons,  ICEJ media directeur. Hij komt op het Israëlweekend hierover spreken. Jezus zei: "het zal zijn als in de dagen van Noach, zo zal de komst van de Zoon des mensen zijn".  Matt 24:3. 
 
Lees verder

ICEJ media mogelijkheden

De laatste tijd heeft de ICEJ Nederland verschillende mogelijkheden gekregen in de media. Verschillende radio interviews, artikel in Opwekking. Op de ICEJ website zijn onze audiolezingen aangepast. Blijf op de hoogte via Facebook en videolezingen op Youtube. We zouden het fijn vinden als u ons volgt of abonneert en artikelen deelt, zodat we nog een beter bereik mogen krijgen. 

ICEJ audiolezingen

Red Carpet

Vrouwen die mishandeld zijn, hebben hoop gevonden te midden van de prostitutie zone in Tel Aviv. Deze hoop wordt gegeven door het ‘Rode Tapijt’ team met behulp van de ICEJ. 

Project Red Carpet

Themaochtend Zwolle 13 april: Sedermaaltijd

De volgende ICEJ themaochtend, maken we het Verbond van Jezus aanschouwelijk middels de uitleg van de Sedermaaltijd. Dit is een ochtend ism met de VEZ In Zwolle. Meer info themaochtend Opgave: israel.studiedag@gmail.com.

 
Laatste lezing van de themaochtend

ICEJ Israëlweekend 2019

U kunt u reeds aanmelden voor het Israëlweekend van 30 aug - 1 sept. Het thema: Israël en de wederkomst. Spreker is oa. David Parsons uit Israël. Worship Christiaan Verwoerd & band. De week ervoor is er de Israël midweek. Kom voor boeiende studies naar de Betteld. Ook geschikt voor gezinnen en jonge mensen. 
 
Info israëlweekend

Gaat u mee in juli naar Israël? 

Gaat u mee met de Bijbelse studiereis van 17 t/m 24 juli naar Israël? Deze reis is in samenwerking met Idoed en is onder leiding van Jacob & Hennie Keegstra. 
 
Info bijbelse studiereis

Spreekbeurten ICEJ en Sedermaaltijden

- 31 mrt, Dalfsen, VED, Brethouwerstr. 2, 10 u
- 6 april. Apeldoorn, Bracha, Zilverschoon 110, 10.30 u
- 7 april. Putten, Evang.gem. gebouw Strout, 10 u
- 10 april. Drachten, Bethel, Sedermaaltijd, 18 u
- 12 april. Lelystad, de Pijler, Sedermaaltijd. 18 u
- 13 april. Zwolle, VEZ-centrum, Sedermaaltijd, 10.30 - 13 u
 
ICEJ Agenda

Gebedspunten april

Er zijn deze week verschillende raketaanvallen gedaan op Israël. Bid voor de situatie.
Bid voor de verkiezingen in Israël op 9 april, dat God de juiste leider aanwijst. Nieuwe, actuele gebedsonderwerpen voor Israël, de volken en de ICEJ worden maandelijks op de website geplaatst en in deze email. 

Actuele Gebedspunten
The International Christian Embassy Jerusalem werd in 1980 opgericht als een evangelisch christelijk antwoord op de behoefte Israël te troosten volgens de Bijbelse opdracht uit Jesaja 40:1: "Troost, troost mijn volk, zegt uw God". Daarnaast willen wij christenen informeren over de profetische betekenis van Israël. U kunt de ICEJ ondersteunen door uw gebed, praktische inzet of met uw financiën.

Maak uw gift over op bankrek NL 39 INGB 00 00 00 26 16 t.n.v. St.Int.Chr.Embassy Jerusalem, afd. Nederland. Of via de website door middel van iDEAL. Giften zijn aftrekbaar.
ANBI nr 006765117


Wij moedigen u aan om deze e-mail door te sturen naar kennissen en vrienden. Overname van informatie uit deze e-mail is geoorloofd, doch met bronvermelding.
Copyright © 2019 International Christian Embassy Jerusalem, Afdeling Nederland, Alle rechten voorbehouden

www.icej.nl -  info@icej.nl  Wijzigingen doorvoeren?
U kunt
uw gegevens updaten of uzelf uitschrijven.

Email Marketing Powered by Mailchimp