Copy
Bekijk deze e-mail in je browser


maart 2020

NIEUWSBRIEF


Wegens succes vervolgd: Teken je boodschap


Na het grote succes van de eerste workshop bieden we 'Teken je boodschap opnieuw aan. Pak je kans!
 


Deze workshops staan nog op de agenda:


De 5 geheimen van een succesvol team - 2 april
De 'Ander' centraal - 7 april

 


Zelf een workshop geven?


Net zo leuk als een workshop volgen is een workshop geven. Ben jij (deels) zzp’er en vind je het leuk om je collega’s in de corporatiesector iets bij te leren, geef dan een workshop! Deel je idee met ons via info@samenwerkcorporatie.nl.
 

Zo fijn om eens creatief bezig te zijn!


Marieke van der Linden van De Goede Woning volgde al de workshop 'Teken je Boodschap': "De productie van de workshop heb ik de volgende dag al kunnen gebruiken. Ik ga dit zeker vaker toepassen in presentaties." Lees haar verhaal.


De loopbaanstap van...


Na een loopbaangesprek koos Sandra Klarenbeek voor een andere baan. Inmiddels heeft ze volgens eigen zeggen de beste baan ooit! Lees haar verhaal.
 

 

Op zoek naar een nieuwe job?


Een greep uit de vacatures op onze website:


Het netwerk vertrouwenspersonen zoekt jou!


Heb jij ook belangstelling voor een netwerk van vertrouwenspersonen om informatie uit te wisselen, intervisie en eventueel scholing samen op te pakken? Ben jij intern vertrouwenspersoon bij jouw corporatie en spreekt jou dit aan? Mail Monique Verkooijen: m.verkooijen@degoedewoning.nl.
 

 

Heb jij een goed verhaal?


Heb jij een mooie loopbaanstap gezet? Heb je een leuke ervaring uit een netwerkbijeenkomst? Of ben je ontzettend enthousiast over die workshop die je gevolgd hebt? Laat dan van je horen?

En misschien lees je straks jouw verhaal terug in de volgende nieuwsbrief.
 
Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan
Mede mogelijk gemaakt dankzij FLOW.
We zijn een samenwerkingsverband van corporaties in Overijssel en Gelderland. Er verandert veel bij woningcorporaties. Daarom is het belangrijk om werk te maken van jouw loopbaan. Samenwerk@Corporatie helpt je hierbij. We ondersteunen je om actief aan de slag te gaan met jouw toekomst, zodat jouw talenten ook in de toekomst aansluiten bij jouw behoefte en die van jouw werkgever. Zo houd je plezier in werk dat bij jou past.
Copyright © 2020 Samenwerk@Corporatie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp