Copy
Bekijk de desktop versie

Eten als een vorst 

Op 27 april is het oranje wat de klok slaat, ook bij degenen die ons feestmenu op tafel hebben staan! Denk aan puree van zoete aardappel, sinaasappelsaus, worteltjes...Wij wensen iedereen een smakelijke Koningsdag toe

Brainfood op het menu bij het AMC

Bij het AMC val je als patiënt met je neus in de boter… botermakreel om precies te zijn. Deze vissoort heeft mooi wit 'vlees' en zit vol gezonde onverzadigde omega 3 vetzuren. Vetten die heel goed zijn voor onze hersenen, want ons brein bestaat voor maar liefst 60 procent uit vet! 

Geen wonder dus dat onze hersenen vetten nodig hebben om goed te kunnen (blijven) functioneren en daar helpt het eten van een vet visje perfect bij. Vis is echte brainfood dus. Onderzoek toont daarnaast aan dat het eten van grote hoeveelheden omega-3-vetzuren gekoppeld is aan het verminderen van depressies. 
Het AMC zet om deze reden meer vis op het menu en daar zijn wij het helemaal mee eens.

Genieten op grote hoogte

Wist u dat u onze soepen op zo'n slordige 10 kilometer hoogte kunt tegenkomen? Wie met KLM vliegt kan zomaar een hele bijzondere Eetgemak soep geserveerd krijgen. Zo staan bijvoorbeeld de paradepaardjes spinazie kokossoep en maissoep op de kaart. Dat wordt lekker vliegen...

 

Arkin kiest voor Eetgemak

En daar zijn we trots op! Want sinds 2 april genieten ruim 4000 cliënten van Arkin, specialist in gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg, van onze maaltijden. Wij wensen hen alvast smakelijk eten.

© 2018  EETGEMAK, Alle rechten voorbehouden.
Eetgemak Maaltijden
Taanderstraat 9a
2222 BG KATWIJK

Deze nieuwsbrief is verstuurd naar: <<E-mailadres>>
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie van ons bent.
Meld u hier af als u geen berichten meer wilt ontvangen.

Email Marketing Powered by Mailchimp