Copy
Bekijk deze mail online
Verslag Tirrel-café - 28 februari 2020
Verslag Tirrel-café 27 februari
Na een lange tijd van voorbereiding, denken, praten, tekenen, uitwerken gaan we dit jaar echt beginnen met de bouw van de Tirrel.
Op 27 februari was er een Tirrel-café waar iedereen die dat wilde zich kon laten bijpraten, vragen stellen en in gesprek kon gaan over de Tirrel. Meer weten? Kijk dan op de website. Daar staan ook alle gepresenteerde informatieborden.
>> lees meer op de website
Bekijk een ruwe 3D impressie van de binnenzijde van de Tirrel. De onderwijsvleugel, zorgvleugel en sporthal. Nog niet ingericht, kaal en wit, maar het geeft wel een beeld!
Over het Tirrel-café
Ons motto is ontmoeten, verbinden, verrijken. Waar kan dat nu beter dan in een knusse ruimte? In De Twaalf Hoven is daarom een begin gemaakt met een heus Tirrel-café. Een ruimte waar we elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar kunnen praten, overleggen en waar altijd informatie over de Tirrel te vinden is. Binnenkort krijgt het Tirrel-café een "Tirrel make-over", zodat we onze volgende ontmoetingen volledig in Tirrel-stijl kunnen doen. Hopelijk tot een volgende keer!
Website van de Tirrel

Kijkt u wel eens op de website van de Tirrel? Daar vindt u altijd het laatste nieuws, een agenda en achtergrondinfomatie. Mist u informatie, heeft u tips of opmerkingen? Stuur ons dan een bericht.

Vragen of contact met ons?
Stuur dan een mail: info@detirrel.nl

Wilt u uw voorkeuren veranderen of deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt hier uw voorkeuren veranderen of zich uitschrijven.


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
nonprofit · Meeden 1 · Winsum, Gr 9951 AA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp