Copy
Bekijk onze tips voor allerlei activiteiten |  Klik hier voor de online versie.
Tips voor de voorjaarsvakantie
Tips voor de voorjaarsvakantie
De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Weet jij al wat je gaat doen? Er is genoeg te zien en te beleven in Zeeland. Wij geven je een paar tips voor allerlei activiteiten. Wat denk je van Deltapark Neeltje Jans of het Watersnoodmuseum? Er is zoveel te doen. Je kunt gerust een nachtje bluuven slapen, eej!
Boek last minute je verblijf in Zeeland
Boek last minute je verblijf in Zeeland
Wil je snel nog een paar dagen weg tijdens de voorjaarsvakantie of de carnaval ontvluchten? In een particuliere vakantiewoning, bungalow of een appartement voel je je thuis en ben je toch helemaal weg. Vind je ideale vakantiewoning!
Comfortabele uitvalsbasis om te genieten van natuur, zon, zee en strand
Gesponsord
Comfortabele uitvalsbasis om te genieten van natuur, zon, zee en strand
In het centrum van Renesse vind je Hotel De vier Seizoenen. Dichtbij het strand en met verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving is dit familiehotel een ideaal startpunt voor wandelaars, fietsers, zonaanbidders, duikers en surfers.
Musea in Zeeland
Bezoek eens een museum
Musea brengen de geschiedenis tot leven. Elk met een eigen verhaal. Bezoek eens een museum. Ontdek hoe de oorlogsjaren Zeeland hebben getekend. Bezoek een van de vele streekmusea. Er zijn meerdere musea in Zeeland die tijdens de vakantieperiode allerlei activiteiten organiseren speciaal voor kinderen.
 
Op pad met de Zeeland App
Iets leuks ondernemen met vrienden? Of met de (klein)kinderen op pad? Ontdek Zeeland met de Zeeland App. Vanaf jouw locatie in Zeeland zoek je makkelijk op wat er in de buurt te zien en doen is.
 
Op pad met de Zeeland App
Ontdek West Zeeuws-Vlaanderen
Ontdek West-Zeeuws-Vlaanderen
Wandelend of fietsend door West-Zeeuws-Vlaanderen kom je in plaatsen als artistiek Groede, cultuurhistorisch Aardenburg of bourgondisch Sluis. Maar ook door oude polders, over dijken, langs natuurgebieden en op eindeloze stranden. Ontdek deze regio in Zeeland.
Heb je nog vragen?
Mail ons via info@vvvzeeland.nl of bel met één van onze VVV-inspiratiepunten.
Volg ons op
Twitter Instagram Facebook YouTube  
footer-pattern.png