Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw browser.

Beste relatie,

Het einde van het jaar is in zicht, het moment bij uitstek om terug te kijken en de balans op te maken. 2017 is voor ons een prachtig en zeer turbulent jaar geweest. 

Zo was het het jaar waarin we veel Werkfit- en Naar werk-trajecten hebben mogen uitvoeren voor het UWV. Het blijkt dat we hierin iets extra's te bieden hebben, gezien de grote aantallen aanmeldingen en de vele positieve uitstroom naar werk en werkervaringsplekken. Verder hadden we voor het eerst de verantwoording van onze jobcoaching in beeld. Met een gemiddelde van 8,0 van de werkgevers en een 8,2 van de werknemers waren we zeer tevreden! Lees verder » 


De onderwerpen van deze nieuwsbrief:
- Fa-Brik geeft jobcoach-advies aan gemeente Smallingerland
- Mooie nieuwe samenwerkingen (UWV, Visio en Zorgcentrum De Slingeborgh)
- De Groningse Ondernemers Challenge
- Wajongers gezocht voor prachtige vacatures

Fa-Brik geeft jobcoach-advies aan gemeente Smallingerland
Gerard Hoekstra|"Fa-Brik is objectief en onpartijdig"

Sinds afgelopen najaar treedt Fa-Brik op als adviserend jobcoach voor de gemeente Smallingerland. Gerard Hoekstra van deze gemeente vertelt over de samenwerking.
Wij wilden de jobcoaching graag uitbesteden aan een externe partij, zonder gelijk alle controle en sturing kwijt te zijn. Om dat probleem te tackelen zijn wij met Fa-Brik in gesprek gegaan... Lees verder » 

#participatiewet #advies #jobcoaching #Smallingerland 


 
Mooie nieuwe samenwerkingen
UWV, Visio (Vries) en Zorgcentrum De Slingeborgh (Assen)

Zo'n vijftig Wajongers doorlopen momenteel een van onze trajecten Werkfit en Naar Werk. Voor deze doelgroep vinden wij steeds weer nieuwe, leuke werkplekken om ervaring op te doen. Nieuw is onder meer de samenwerking met Zorgcentrum Slingeborgh, waar Wajongers aan de slag kunnen als activiteitenbegeleider bij ouderen. Maar er is meer...  Lees verder » 

#UWV #Visio #Biotoop
De Groningse Ondernemers Challenge
Een eervolle deelname 

Een van de avonturen die we het afgelopen jaar hebben beleefd was onze deelname aan de Groningse Ondernemers Challenge met ons pilotproject bij de Biotoop. Tijdens de Challenge streden lokale ondernemingen met een 'maatschappelijke meerwaarde' om de titel Groningse Ondernemer van het jaar. Lees verder » 

#prijs #Vleugel F
Wajongers gezocht voor prachtige vacatures

Samenwerking met Abiant Uitzendgroep leverde al meerdere plaatsingen op

De Abiant Uitzendgroep heeft veel vacatures openstaan in Noord-Nederland, in diverse sectoren: van agrarisch tot commercieel. In samenwerking met Fa-Brik zijn zij op zoek naar Wajongers die graag de handen uit de mouwen steken.  
Lees verder »

#Abiant #passend werk #Naar werk
Wilt u meer informatie over Fa-Brik of wilt u kennismaken? Bezoek onze site!
Copyright © 2017 Fa-Brik, All rights reserved.


Wilt u geen mail meer van ons ontvangen? Schrijf u uit via deze link.

Email Marketing Powered by Mailchimp