Copy
Spatium Toimitilat Oy:n ajankohtaista
Avaa selaimessasi

Spatium Toimitilat ajankohtaista

Helmikuussa Lahden Urheilu- ja Messukeskus täyttyy Lahden MM-kisatapahtumista. Huomioithan, että koko Urheilu- ja Messukeskus on kisaorganisaation käytössä 13.2.-10.3.2017. Parhaiten meidät saa kisojen aikaan kiinni puhelimitse ja sähköpostitse.

Vuokrattavia tiloja voit käydä katsomassa sivuiltamme. Autamme mielellämme oikean tilan löytämisessä. Varaa vaikka kisojen ajaksi oma MM-kisasauna Saimaankadulta, lähes kivenheiton päässä stadionilta. Kysy lisää: Jouni Kanervo, 044 716 1638 tai jouni.kanervo@spatium.fi

Saunatila MM-kisoihin

Vuokrattavana erinomainen, yli 160 neliöinen sauna- ja kokoustila omalla uima-altaalla Lahden keskustan tuntumassa, Saimaankatu 64. Tila on varustettu täysin 12 henkilölle. Lue lisää sivuiltamme. Tilaa on mahdollista vuokrata kello 8-23 välillä kaikkina päivinä. Tilat vuokrataan vain yrityksille. Vuokrahinta 550 € + alv koko päivä kisojen ajan. 

Uusi aluekeittiö valmistui

Lahden Aterian uusi suurkeittiö Launeella on otettu käyttöön. Spatium Toimitilat Oy oli hankkeessa rakennuttajana. Arkkitehtisuunnittelusta vastasi Arkkitehtikuvio Oy ja rakennusurakoitsijana toimi Rakennusliike V. Mättölä Oy.
 
Koko kapasiteetti otetaan asteittain käyttöön. Täydellä teholla toimiessaan aluekeittiö pystyy valmistamaan 10 000 annosta vuorokaudessa. 
 
Aluekeittiössä on huomioitu energiatehokkuus. Lämmitysenergia tuotetaan hybridilämpöpumpulla ja kaukolämmöllä. Hybridilämpöpumppu tuottaa lämmitysenergiaa rakennuksen kylmäkoneista sekä jäähdytyslaitteista. Lisäksi 100 neliön aurinkopaneelijärjestelmä tuottaa 11MWh kiinteistössä hyödynnettävää sähköä. Hybridilämpöpumppu ja aurinkopaneelit vähentävät kaukolämmön tarvetta 35 % perusratkaisuun verrattuna. Lue lisää aluekeittiöstä sivuiltamme

Harry Nordström aloitti

Harry Nordström aloitti 1.1.2017 Spatium Toimitilat Oy:ssä kiinteistökehitysjohtajana. Hän toimii mm. KOy Sammonkatu 8:n toimitusjohtajana, kehityshankkeiden selvitysmiehenä sekä avustaa muita konsernitoimijoita kiinteistöasioissa ja -hankkeissa. Nordström tuo laajan asiantuntemuksensa Spatium Toimitilat Oy:n käyttöön ja osallistuu Spatiumin hankkeisiin ja toiminnan laajentamiseen. 

Yhteystiedot: Harry Nordström, 
harry.nordstrom@spatium.fi,
044 449 6778

© 2017 Spatium Toimitilat Oy 

Voit päivittää tietosi or peruuttaa tilauksesi