Copy
View this email in your browser

Foråret er på vej!


Vi glæder os over det og vi fejrer det med en konkurrence på Ingridmaries Facebook side.

Hvis du følger siden, kan du være med i konkurrencen om at vinde Gitte Gades hæklebog "Hæklede klude fra A til Ø" sammen med 10 ngl. Lisa Bomuldsgarn fra Svarta Fåret i fine forårsfarver. Det eneste du behøver at gøre, er at skrive i kommentarsporet, hvorfor du skal vinde hæklebogen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Følg os på Facebook - du finder os her.
Vi har hylderne fyldt af søde broderier til børn. Du kan brodere de dejlige modeller selv, eller hjælpe de store børn i gang med at brodere broderiet.

Giraf

Søde børnemotiver, til dig der vil brodere til familiens små, og nemme broderier til kreative små hænder, der gerne vil i gang selv - vi har samlet en bouquet af inspiration i Kits for Kid.

Se giraffen her

Edwards Imaginarium

- er en rigtig monster hæklebog med masser af inspiration til hæklede monstre i alle afskygninger. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan et hæklet monster kan se ud. Alle monstre i bogen tager udgangspunkt i den samme grundform - hoved og krop - hertil kan sættes forskellige ben, øre, arme og haler, som der er mange anvisninger på. Bogen er forfattet af Kerry Lord og oversat til dansk af Rachel Søgaard.

Køb bogen hos www.ingridmarie.dk

Elefant

Kits for Kids er søde inspirenrede broderier til børn. Broder dem selv til familiens små - eller overlad det til det store barn, der gerne selv vil i gang med kreative hænder.
 

Bestil broderipakningen her

Astrid fra Lillestrik

Lillestrik er en perle af skønne modeller til familens lille strik - f.eks. denne søde tunika, model Astrid. Strikkekittet indeholder garn nok til den største størrelse. Blusen ligger i et kit og kan strikkes i størrelserne 1, 2 og 4 år. 
Se mere fra Lillestrik her

Monstrene kommer!

14 dages fuld returret · Gratis levering i Danmark v/køb over DKK 598 kr.
 

Åbningstider i butikken Ovnhusvej 3 i Føns


Onsdag og torsdag 13 - 17 - Fredag 10 - 14  
1. lørdag i måneden kl. 10 - 14 
og ellers gerne efter aftale
Del på Facebook
Send til en ven
Copyright © 2017 Ingridmarie, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp