Copy
View this email in your browser

GOED NIEUWS THAILAND


Engels examen | Huis te koop | Informatieavond | Even voorstellen... 

Nieuwsbrief # 2Nog ruim 5 maanden te gaan voordat we voor studie naar Engeland hopen te kunnen vertrekken, dat is nog maar 23 zondagen …. We zijn volop bezig met de voorbereidingen!

INFORMATIEAVOND

Op D.V. woensdagavond 5 april heeft de TFC een informatieavond gepland. We merken dat er veel mensen betrokken zijn of raken en graag ons verhaal willen horen. Waarom Thailand? Wanneer? Hoe is het zo gekomen?
We willen dit graag met u delen omdat we hopen op en bidden om een meelevende en -biddende achterban en op die manier met z’n allen mee te mogen bouwen aan Gods werk in Thailand. 

U hebt al een save-the-date gemaild of aangereikt gekregen. Ook zijn flyers met de uitnodiging verspreid. Deze avond is breed bedoeld; iedereen die geïnteresseerd is: van harte welkom! De inloop is vanaf 19.15 uur met koffie/thee en de avond begint om 19.30 uur in ons kerkgebouw.

 

HUIS TE KOOP
Sinds 7 maart staat ons huis in de verkoop bij Makelaarsland. Heel spannend natuurlijk. Daar hangt veel van af.. Wanneer verkopen we het? Voor welke prijs? Wanneer willen de kopers erin? We hopen en vertrouwen erop dat het goed komt! 

 

 
ENGELS EXAMEN
We hebben op 4 maart jongstleden een officieel Engels examen (IELTS) afgelegd. Dat was een pittige opgave! Om 9.00 uur begon de luistertest, direct daarna volgde een leestest (brrr ...) en daarna nog een schrijftest. 's Middags hadden we een mondeling. Op 17 maart, dus 13 dagen later, konden we de uitslag binnenhalen. We zijn enorm dankbaar dat we beiden een mooie voldoende (en dus het minimumvereiste niveau) hebben behaald.

 

** THUISFRONTCOMMISSIE **

EVEN VOORSTELLEN:

 

Gerdien van Hunnik

Woont in het centrum van Ede | Gelukkig getrouwd met mijn Matthijs | Trotse moeder van Roos (5),Lotte (3) en Julius(1) | Werkzaam als kandidaat-notaris op een kantoor in Wageningen | Sinds kort voorzitter van de Thuisfrontcommissie van Ab en Clarine
 
Ik vind het prachtig om te zien hoe Ab en Clarine door God zijn geroepen om samen met hun kinderen te gaan werken in Gods Koninkrijk in Thailand. Tegelijkertijd verwonder ik mij erover dat God ook anderen, zoals mij, roept om deel uit te maken van de Thuisfrontcommissie om op die manier werkzaam te mogen zijn in Gods Koninkrijk. Voor mij is het een hele nieuwe ervaring maar wel een die met gebed, geloof en enthousiasme gepaard gaat. Ik hoop dat u zich, net als bij mij is gebeurd, (steeds meer) verbonden mag voelen met het prachtige werk waarvoor God Ab en Clarine heeft geroepen. Natuurlijk hoop ik u ook te ontmoeten op de informatieavond op D.V. 5 april 2017.
Bid je mee?
Gebed is de belangrijkste manier waarop u ons kunt steunen.
We kunnen niet genoeg benadrukken dat we hierin écht uw steun nodig hebben. We hebben in de afgelopen jaren ervaren dat juist het gebed veel krachtiger is dan elke andere vorm van ondersteuning.
 
Wanneer u zich op deze wijze voor ons wilt zetten, kunt u contact zoeken met onze gebedscoördinator, door een mailtje te sturen naar 📧 gebed@goednieuwsthailand.nl.
Willen jullie met ons (blijven) bidden voor:
  • al het zendingswerk vanuit onze gemeente;
  • het zendingswerk in Isaan, Thailand;
  • OMF en de mensen daar op kantoor als zendingspartner van CGK Nederland;
  • een voorspoedige verkoop van ons huis;
  • de TFC: wijsheid, verbondenheid en overzicht;
  • voldoende financiële middelen om in september in Engeland te kunnen gaan studeren;
  • een goede plek voor kinderopvang voor Jesse in Engeland.
Willen jullie met ons danken voor:
  • de goede uitslag van het examen Engels;
  • de goede voortgang van de voorbereidingen.
Financieël steunen
U kunt ons (ook) financieel steunen door een (maandelijkse) gift over te maken op rekeningnummer NL46 ABNA 0496 3693 93 ten name van OMF Nederland onder vermelding van “gift aan OMF – familie Mol Thailand”. Vanuit de giften die op deze rekening binnenkomen, zal de studie in Engeland en in de toekomst ook de uitzending naar Thailand bekostigd kunnen worden. 

Giften t.n.v. OMF Nederland 
Mocht u/jij ons werk financieel willen steunen dan is dat mogelijk via een rekening met ANBI status:
NL46ABNA 0496 3693 93  o.v.v. Gift aan OMF – Familie Mol Thailand

Copyright © 2017 OMF - Familie Mol, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp