Copy
Store fordele til danske entreprenører.
Læs denne mail i din browser

APLIKATIONER          LØSNINGER           KONTAKT

Stærk maskinstyring giver store fordele til danske entreprenører

 
Tyske MOBA etablerer sig i Danmark med stærke maskinstyringsløsninger til danske entreprenører. Det er et rutineret, dansk makkerpar med stort kendskab til både maskinstyring og entreprenørbranchen, der står i spidsen for etableringen af MOBA Denmark ApS.

 

De sidste henholdsvis 20 og 15 år har der stået maskinstyring på Jesper Lindskov og Steen Pedersens visitkort. Nu står der også MOBA Denmark ApS, fordi de er i færd med at introducere de teknisk stærke og gennemtestede produkter fra MOBA i Danmark:

- Vi synes, det er en spændende konstellation, hvor Steen og jeg får mulighed for at kombinere vores mange års erfaring med maskinstyring til entreprenører med nogle løsninger, der allerede har påvirket mange bundlinier positivt, fortæller Jesper Lindskov, der er salgschef i MOBA Denmark ApS, mens Steen Pedersen er den rutinerede servicechef med ansvar for teknik og serviceorganisation.
 
Besøg Mobas hjemmeside her

Kvalitet og fokus på kundens fordele


- Effektiv maskinstyring handler om mange forskellige ting. For eksempel om entreprenører, der ønsker øget præcision og effektivitet i deres gravearbejde. Om brugervenlige og driftssikre løsninger til deres medarbejdere. Og om adgang til interessante data og en nem styring af graveopgaver. Alt det kan i sidste ende ses ét sted, nemlig på entreprenørens bundlinie, konstaterer Jesper Lindskov og fortsætter:

- Det er en fornøjelse at have den her slags kvalitetsprodukter og –løsninger med ud til entreprenørerne. Det gør, at vi har et rigtig godt grundlag at have vores dialog på, og at vi fra starten kan sætte fokus på kundens fordele og forretning. Det handler om, at vi skal matche kundens behov med den helt rette løsning. Den løsning, der letter hverdagen for medarbejderne, sikrer meget præcist gravearbejde og giver entreprenøren en række fordele, når det gælder data, projektstyring og økonomi.
 
Se vores produkter

Udbytte for entreprenøren


God service og professionel, fleksibel rådgivning er et vigtigt omdrejningspunkt hos MOBA Denmark ApS, der netop har ansat en gps-specialist i en supportfunktion:

- Når en entreprenør vælger en MOBA-løsning, så får han meget mere end velfungerende hardware og software med i investeringen. For vi står til rådighed med en kompetent service- og supportorganisation.

- Med en gps-specialist og supportfunktion på holdet bliver det kun endnu nemmere for kunderne at træffe os, hvis de har brug for rådgivning eller justeringer, der giver dem det helt optimale udbytte af deres XSITE-løsning. For det handler lige præcis om at skabe udbytte for entreprenøren ved at gøre maskinstyring til en værdifuld del af hans maskinpark, siger Jesper Lindskov, MOBA Denmark ApS.
Afmeld fremtidige mails

VELKENDTE ANSIGTER BAG MOBA Denmark ApS

JESPER LINDSKOV

Tlf.: +45 70 26 96 91
jlindskov@moba.de
LinkedIn


Jesper Lindskov har 20 års erfaring med machine control og maskinstyring til entreprenørbranchen på både nationalt og internationalt plan. Han har et stort netværk i og kendskab til branchen samt stor indsigt i automatiseringen af entreprenørens maskinpark. Altid med fokus på kundens fordele.
 

STEEN PEDERSEN

Tlf.: +45 70 26 96 92
spedersen@moba.de

LinkedIn

Steen Pedersen er oprindeligt uddannet entreprenørmaskin-mekaniker og har siden arbejdet i og omkring entreprenør-branchen. Steen har mange års erfaring med maskinkontrol. En erfaring, han investerer i kontakten med vores kunder.

Bliv en del af vores Moba Community med events,
support og vores innovationscenter.
Moba
Hvidkærvej 29
Odense 5250
Denmark

Add us to your address book


Copyright © 2017 Moba, All rights reserved.