Copy
Vooruitblik op 2017 van De Beleidsonderzoekers
View this email in your browser

Redactioneel

Vooruitblik op 2017

Ongeveer een jaar geleden namen we het besluit: we starten een nieuw onderzoeksbureau. Onze klanten en relaties reageerden enthousiast. We kijken daarom met vertrouwen naar 2017. Een terugblik op 2016 en een vooruitblik op 2017.

Lees meer

Actueel

Saskia Peels in dienst van De Beleidsonderzoekers

Dr. Saskia Peels (34) is per 5 december 2016 in dienst getreden van De Beleidsonderzoekers. Zij komt ons versterken bij het uitvoeren van het groeiende aantal nieuwe projecten.

Lees meer

Uitgelicht project

Flexibiliteit en weerbaarheid in de kinderopvang

De sociale partners in de kinderopvang hebben flexibiliteit & zekerheid en wendbaarheid & weerbaarheid als belangrijke thema’s benoemd voor de komende cao periode. De Beleidsonderzoekers voeren een kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit onder werkgevers en werknemers in de sector. 

Uitgelicht project

Handreiking knelpunten bij leren en werken

Arbeidsmarktregio's ondervinden veel knelpunten bij het terugleiden van jongeren zonder startkwalificatie naar leren, werken of een combinatie daarvan. De Beleidsonderzoekers stellen een handreiking op voor uitvoeringsprofessionals met oplossingen van de knelpunten. Onoplosbare knelpunten worden op 17 februari 2017 bediscussieerd met bestuurders. 

Copyright © 2017 De Beleidsonderzoekers, Alle rechten voorbehouden.


U kunt u hier afmelden voor de nieuwsbrief

Email Marketing Powered by Mailchimp